Tragedie uriaşă! Un legendar jucător de snooker A MURIT după o BOALĂ CRUNTĂ

Willie Thorne, fostul mare jucător de snooker din anii '80, a murit la 66 de ani după ce s-a luptat cu o boală cruntă.

17 iun. 2020, 09:38
Tragedie uriaşă! Un legendar jucător de snooker A MURIT după o BOALĂ CRUNTĂ

Willie Thorne, care are în palmares două sferturi de finală, în 1982 și 1986, la Campionatul Mondial, s-a confruntat cu o insuficiență respiratorie și nu a mai putut fi salvat. Anunțul a fost făcut de un bun prieten, care a anunțat că acesta vorbea cu copiii săi înainte să intre în șoc septic. Fostul număr 7 mondial a încetat să mai răspundă la tratament, iar medicii au decis să oprească aparatele. Thorne suferea de leucemie, înainte ca starea să se agraveze în ultimele săptămâni.

Van Damme are leucemie, anunţul teribil făcut chiar de acesta. „Boala a recidivat”

Gary Lineker, fostul mre fotbalist al Angliei, a fost extrem de trist în momentul în care a auzit vestea tragică: „Sunt foarte, foarte trist să aud că prietenul meu Willie Thorne a murit. Unul dintre cele mai mari personalități. Un jucător de snooker minunat și un om iubitor. RIP Willie”. De asemenea, cunoscutul prezentator Piers Morgan a scris și pe rețelele de socializare: „Willie, odihnește-te în pace. Un mare jucător de snooker și un om impresionant. Ce veste tristă”.

Pe lângă leucemie,Willie Thorne a avut probleme și cu guta în ultimii ani, fiind măcinat de dureri și de tristețe. Leucemia fost diagnosticată în martie și de atunci a avut multe internări la spital.