Van Damme are leucemie, anunţul teribil făcut chiar de acesta. „Boala a recidivat”

Miguel Van Damme (26 de ani), portarul celor de la Cercle Bruges, a anunțat că suferă din nou de leucemie, boală cu care s-a mai luptat și în anii trecuți. Acesta a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

RomaniaTV.net
27 ian. 2020, 15:21

Van Damme va relua tratamentul împotriva bolii și le-a mărturisit fanilor săi care sunt rezultatele puncției lombare. „Sunt aici cu veşti mai puţin bune. Marţi mi s-a făcut o puncţie lombară pentru a verifica. Rezultatele au venit joi. S-au găsit celule leucemice în măduva spinării, ceea ce înseamnă că boala a recidivat.

Va trebui să reiau tratamentul, vom şti mai multe marţi. Va fi foarte dificil. Cu siguranţă nu voi abandona şi vor face totul pentru a scăpa. Va fi foarte dificil. Vom face tot ce putem„, a spus Van Damme, în videoclipul postat pe Instagram. „Never give up” (n.r. – „nu renunța niciodată”) a fost mesajul care a însoțit postarea.

Miguel Van Damme, portarul care a evoluat doar pentru Cercle Brugge și pentru echipa a doua a clubului în toată cariera sa, s-a mai confruntat cu această boală în 2016. Acesta a reușit să scape la finalul anului trecut, dar nu pentru mult timp.