S-a sinucis fără să ştie că e însărcinată. Şocant despre cine este vorba: S-a aruncat în gol fără să spună nimic

O tânără, care nu ştia că este însărcinată, s-a sinucis. Povestea fetei este cu adevărat tragică. 

03 iul. 2019, 10:57

Yazmina Howard, o tânără în vârstă de 18 ani, din Marea Britanie, s-a sinucis pe 1 octombrie 2018 aruncându-se de pe un pod. Ceea ce nu știa Yazmina când s-a aruncat de pe un pod în mijlocul M20, o autostradă cu un trafic infernal între Londra și kent, era faptul că era gravidă, scrie libertatea.ro.

Yazmina a scăpat miraculos cu viață, la vârsta de trei ani, când mama ei s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc, ținând-o în brațe! De atunci, Yazmina a avut multe tentative de a-și lua viața.

Una dintre ele a avusese loc cu o lună înainte, însă a fost oprită în ultimul moment de prietenul ei. Acestui prieten i-a transmis, pe 1 octombrie 2018, înainte de a comite gestul care i-a curmat viața, un mesaj simplu: „Hei, te iubesc!”. Tânăra era dependentă de droguri și în urma tentativei de suicid oprite de prietenul ei, a ajuns să facă terapie. El le-a spus psihiatrilor că se simțea de nota „opt din zece” și că era foarte încrezătoare în viitor. Peste numai zece zile, ea s-a sinucis. Bunicul a dat vina pe medici și pe fostul ei iubit.

Şocant! Ultimele cuvinte ale tinerei găsite moartă pe plaja din Vama Veche! Incredibil ce le-a transmis părinţilor 

Prietenii au spus că ea a fost tot timpul chinuită de trecutul ei, chiar dacă se recuperase fizic după rănile suferite când mama ei s-a aruncat de la etaj cu ea în brațe. Rudele ei i-au învinuit pe cei care trebuiau să se îngrijească de sănătatea ei mintală. „N-a beneficiat de suficientă îngrijire, a fost lăsată baltă de un sistem care nu funcționează”, a spus Michael Howard, bunicul fetei. Ea nu urma niciun tratament medicamentos în acea perioadă și, mai mult, nici măcar nu fusese diagnosticată ca depresivă. Imagini filmate de pe podul de pe care s-a aruncat au arătat că a stat circa trei minute înainte de a se arunca în gol.

Un mototciclist, Daniel Curley, a văzut-o și a înțeles ce vrea să facă. S-a apropiat de ea și i-a spus: „Fii serioasă, nu vrei să faci asta!”.

„S-a uitat prin mine și s-a aruncat în gol fără să scoată o vorbă”, și-a amintit Daniel Curley.

Prietenul fetei a spus că se despărțise de Yazmina după ce aceasta i-a spus că nu va merge la psiholog. Despărțirea a afectat-o grav și, depresivă fiind, a decis să-și pună capăt zilelor. Jones a negat varianta spusă de bunicul fetei că ar fi părăsit-o după ce ar fi aflat că este gravidă. Fostul ei prieten a spus că a aflat la zece zile după decesul ei, când au venit rezultatele autopsiei.