Tragedii pe şosele. A murit la 21 de ani după ce maşina tinerei a intrat în copac. Accident mortal şi cu ATV

A murit cu doar câteva zile înainte ca sotul ei sa implineasca 30 de ani si a lasat in urma o copila de doi ani. Este povestea dramatică a Corinei, o tanara de 21 de ani, care si-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier, lângă Nădlac.

18 sept. 2021, 10:39
Tragedii pe şosele. A murit la 21 de ani după ce maşina tinerei a intrat în copac. Accident mortal şi cu ATV

Tragedii pe şosele. Un accident mortal a avut loc în urmă cu câteva zile la ieșirea din Nădlac. O tânără de 21 de ani s-a stins din viață după ce mașina în care se afla s-a izbit de un copac. Victima a rămas încarcerată, astfel că la fața locului au sosit mai multe echipaje de salvare, printre care și un elicopter SMURD.

Tragedia s-a petrecut, mai precis DN 7, la ieșirea din Nădlac spre Pecica, potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad. La fața locului au sosit mai multe echipaje de salvare, respectiv ambulanța, descarcerarea, dar și un elicopter SMURD.

Se schimbă CODUL RUTIER. Big Brother pe şosele din cauza accidentelor grave. Amenda vine acasă, în plic
Victima a fost găsită inconștientă în momentul în care echipajele de salvare au ajuns la fața locului. Cadrele medicale i-au acordat primul ajutor tinerei, însă din nefericire nu s-a mai putut face nimic, astfel că i-au declarat decesul.

Traficul rutier pe DN 7, între Pecica şi Nădlac a fost blocat, așa că s-au folosit rute ocolitoare. De asemenea, oamenii legii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Tragedii pe şosele. Un bărbat BEAT a MURIT pe loc și un altul a fost GRAV rănit, după ce ATV-ul pe care se aflau a lovit un stâlp

Un bărbat a murit și un tânăr este grav rănit după ce ATV-ul pe care se aflau a lovit un stâlp aflat în apropierea căii ferate în județul Sibiu. Conducătorul vehiculului era sub influența alcoolului.

Accidentul s-a produs sâmbătă noaptea pe DJ 105 J, în afara localității Porumbacu de Jos. Anchetatorii au stabilit că un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Sibiu, a condus un ATV neînmatriculat.

Accident grav pe Șoseaua Olteniței. Patru persoane rănite, două încarcerate VIDEO
El a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un stâlp din beton aflat la trecerea cu calea ferată.

În urma impactului a murit pasagerul de pe ATV, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Șelimbăr. Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare timp de o oră, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

De asemenea, șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Anchetatorii vor deschide un dosar penal de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.