Tragedii pe şoselele din România în acest weekend. Patru morţi şi şase răniţi în accidente rutiere în câteva ore

Trei oameni au murit și alți doi au fost răniți, în urma impactului dintre două mașini, în Huedin. Iar în Mureș, un șofer și-a pierdut viața după ce a intrat într-un cap de pod. Și în județul Mehedinți, patru oameni au fost răniți într-un accident violent. 

RomaniaTV.net
30 sept. 2018, 06:47
Tragedii pe şoselele din România în acest weekend. Patru morţi şi şase răniţi în accidente rutiere în câteva ore

Două autoturisme au fost implicate, duminică dimineaţă, într-un accident pe DN1 la ieşirea din Huedin spre Oradea. În cele două mașini se aflau cinci persoane dintre care trei persoane și-au pierdut viața pe loc după ce autoturismele s-au ciocnit frontal. Victimele sunt tineri din Huedin, aceștia având între 17 și 31 de ani.

Potrivit martorilor, unul dintre șoferi a intrat pe contrasens într-o curbă, ciocnindu-se frontal cu altă maşină care circula regulamentar. Șoferul vinovat a murit pe loc, iar pasagerii din mașină au fost răniți. Ceilalți doi morți se aflau în autoturismul care circula regulamentar. În urma accidentului, traficul a fost complet blocat.

Accident grav în județul Mehedinți. Un șofer care nu a acordat prioritate a intrat într-o mașină care circula regulamentar dinspre Orșova spre Craiova. Patru oameni au fost răniți. La fața locului au intervenit imediat echipajele medicale și de poliție. Unul dintre răniți a fost preluat de o ambulanță și dus la urgențe. Celelalte victime au primit îngrijiri la fața locului, însă au refuzat transportul la spital. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Impact violent şi în Mureş. Un bărbat a murit după ce mașina pe care o conducea a lovit un cap de pod, între localităţile Sântu şi Reghin. Martorii au sunat de urgență la 112, însă medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. În urma accidentului, traficul a fost îngreunat.