Tragic! O femeie a fost împuşcată accidental cu o puşcă de vânătoare

O femeie în vârstă de 44 de ani din comuna Pufeşti, judeţul Vrancea, a ajuns de urgenţă la Spitalul Judeţean din Focşani. Femeia se afla într-o stare gravă, după ce a fost împuşcată accidental cu o armă de vânătoare.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 20:56
Tragic! O femeie a fost împuşcată accidental cu o puşcă de vânătoare

Conform primelor date, se pare că femeia a încercat să îi dea soţului ei puşca de vânătoare din maşină, iar aceasta s-a descarcat accidental. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital cu răni în zona capului. Ulterior, aceasta a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, însă nu se sţie încă dacă va fi operată sau nu în această seară.

„Miercuri, 15 ianuarie 2020, la ora 14:16, am fost sesizați cu privire la un incident produs la o vânătoare de păsări pe raza comunei Pufești, unde o femeie de 44 de ani ar fi manipulat o armă cu alice care s-a descărcat accidental, rănindu-se în zona feței” , au transmis cei de la IPJ Vrancea.

În acest caz a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.