Tragica poveste a unei tinere care arată ca o femeie 70 de ani din cauza unei boli bizare: Am îmbătrânit rapid

O femeie de 28 de ani din China suferă de o boală de piele extrem de rară, existând doar zece cazuri în toată lumea. Astfel, ea pare mai bătrână cu 40 de ani, dând impresia că este o băbuţă. În prezent, medicii o vor supune unui tratament de chirurgie estetică în încercarea de a-și reda tinerețea, însă şansele sunt minime.

10 dec. 2014, 10:40

Viața lui Hu Juan a luat o întorsură bizară după ce a născut primul copil la vârsta de 17 ani. Astfel, în câteva luni, pielea gâtului și a feței au început să fie afectate de o boală rară numită de medici „Cutis Laxa”, începând să dea împresia că îmbătrâneşte rapid. Astfel, în doar 11 ani, a ajuns să arate ca o bunică de 70 de ani, potrivit Oddity.

Citeşte şi Are 16 ani, dar arată ca o BUNICUŢĂ. Află DRAMA unei adolescente BATJOCORITE pentru boala ei

Cazul pare să fie unic în China, iar în întreaga lume au mai fost doar zece astfel de bolnavi. În ultimii zece ani, Hu a evitat să mai iasă din casă și să se mai privească în oglindă, cu toate că are sprijinul soțului său. Tânăra, mamă a doi copii, care pare să le fie mai mult bunică, suferă des de depresie și a încercat de câteva ori să își curme viața.

Citeşte şi Frumoasa Adormită EXISTĂ! Povestea unei FEMEI care trăieşte o adevărată dramă din cauza unei boli bizare FOTO

În prezent, o echipă de chirurgi, alături de un psiholog, vor să o ajute pe femeie să revină la normal, cu toate că sunt destul de sceptici cu privire la rezultatelor viitoarei operații, mai ales că pentru această boala nu există încă un tratament, singura opţiune fiind o operaţie estetică.