Traian Băsescu, ATAC la Iohannis şi Cioloş: „Oare pe ce lume trăiesc conducătorii noştri?”

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, afirmă că, în timp ce la Moscova președintele Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situației la zi din Republica Moldova, la București, președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș urmăresc "de pe Facebook" ce se întâmplă la Chișinău.

22 ian. 2016, 16:27
Traian Băsescu, ATAC la Iohannis şi Cioloş: „Oare pe ce lume trăiesc conducătorii noştri?”

La Moscova, Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate pentru a discuta despre, citez, „agravarea situației politice din Republica Moldova”. La București, președintele Iohannis și premierul Cioloș „urmăresc cu mare atenție” de pe Facebook situația din Republica Moldova. Doamne, oare pe ce lume trăiesc conducătorii noștri?„, a scris Traian Băsescu, vineri, pe Facebook.

La Chișinău continuă vineri, pentru a treia zi consecutiv, protestele față de învestirea guvernului Filip de către noua majoritate parlamentară formată din democrați, liberali, un grup de deputați liberal-democrați și cei 14 parlamentari foști comuniști.

Manifestanții, susținători ai partidelor proruse Partidul Socialiștilor și Partidul Nostru, conduse de Igor Dodon și Renato Usatîi, precum și ai platformei civice „Demnitate și Adevăr”, cer dizolvarea Parlamentului și organizarea de alegeri anticipate.

CITEŞTE ŞI: Traian Băsescu: Nu am încredere în Guvernul Filip, pentru că ştiu cine este păpuşarul premierului