Traian Băsescu a decorat medicii de la Maternitatea Giuleşti, cu prilejul Zilei Naţionale VIDEO

De Ziua Naţională, preşedintele Traian Băsescu a înmânat înalte distincţii mai multor cadre medicale care au contribuit la salvarea nou-născuţilor de la Maternitatea Giuleşti. Şi poliţista din Mehedinţi, care a fost înjunghiată în timpul misiunii, a fost decorată.

RomaniaTV.net
01 dec. 2011, 21:42

Mai mulţi medici şi o asistentă au fost decoraţi de şeful statului pentru profesionalismul de care au dat dovadă în cazul salvării nou-născuţilor arşi de la Maternitatea Giuleşti. Printre aceştia, specialistul în chirurgie plastică Dan Mircea Enescu, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa şi directorul Ambulanţei Bucureşti, Alice Grasu.

Decoraţie a primit şi Laura Georgiana Popescu, poliţista din Mehedinţi care a fost înjunghiată în urmă cu o lună, în timp ce aplana un conflict. „Este un semn că lucrurile bune trec prin toate categoriile socio-profesionale, iar dumneavoastă, cel puţin în 2011, aţi fost printre cei mai buni”, a spus Traian Băsescu.

Decoraţii au mai fost înmânate şi unor reprezentanţi ai armatei, precum fostul procuror general Ilie Botoş, şi ai vieţii culturale româneşti.


loading...
Partenerii noștri