Traian Băsescu: „A fost un troc ordinar. Un circ de proastă calitate, un târg murdar”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a criticat aspru PNL şi PSD. Europarlamentarul PMP a acuzat „un troc ordinar” între Putere și Opoziție, informează bugetul.ro.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 16:34
Traian Băsescu: „A fost un troc ordinar. Un circ de proastă calitate, un târg murdar”

Europarlamentarul PMP Traian Băsescu a susţinut că PSD a făcut blat cu PNL, şi fiecare a luat ce a vrut: social-democrații, alegerile locale într-un singur tur, iar liberalii, alegeri anticipate.

„Nu s-au înțeles cu PSD-ul să meargă pe asumarea răspunderii, pentru ca prin moțiune de cenzură să se realizeze și primul pas pe care îl aveau ca prioritate liberalii: alegerile anticipate. Deci, a fost un troc ordinar, prin care fiecare a luat ce a vrut mai tare: PSD-ul a scăpat de alegeri locale în două tururi, iar PNL-ul a luat alegerile anticipate, făcând un circ de proastă calitate în fața electoratului.

Puteau să vină foarte bine să spună noi am făcut o înțelegere. Nu vor fi alegeri în două tururi, vor fi într-un singur tur, dar facem anticipate. Este înțelegerea dintre Putere și Opoziție. Nu să încerce să mascheze târgul ăsta urât sub niște acțiuni politice. În fapt, e atât: un târg murdar!”, a afirmat Traian Băsescu la B1TV.

Citeşte şi: Traian Băsescu nu exclude o nouă candidatură la Primăria Capitalei: Bucureştiul a rămas ca pe vremea mea