Traian Băsescu a petrecut alături de soţia lui, Maria, la restaurantul Cireşica

În timp ce de la Bucureşti purtătorul de cuvânt de la Palatul Cotroceni şi cel de la Palatul Victoria se războiesc în comunicate de presă pe tema privatizării CFR Marfă, preşedintele Traian Băsescu se relaxează la Neptun. Şeful statului a ieşit miercuri seară la restaurantul Cireşica alături de soţia lui, Maria, şi a dansat cu aceasta pe acordurile piesei "Dacă dragoste nu e, nimic nu e".

RomaniaTV.net
24 iul. 2013, 21:01
Traian Băsescu a petrecut alături de soţia lui, Maria, la restaurantul Cireşica

Preşedintele Traian Băsescu petrece câteva zile pe litoral, la Neptun, unde se află şi soţia lui, Maria, fiica lui cea mică, Elena, şi soţul acesteaia, Bogdan Ionescu.

Cele două cupluri sunt cazate la vilele de protocol din Neptun.

Miercuri seara, Traian Băsescu a ieşit împreună cu soţia la restaurantul Cireşica, unde a stat până aproape de miezul nopţii. Şeful statului le-a declarat jurnaliştilor că s-a simţit foarte bine şi după ce a părăsit localul a făcut foarte multe poze cu turiştii.

Cântăreţul Gheorghe Gheorgiu a dezvăluit reporterilor România TV că Traian Băsescu are şi o melodie preferată, „Dacă dragoste nu e, nimic nu e”. Dealtfel, când a început această piesă preşedintele s-a ridicat de la masă şi şi-a invitat soţia la dans.

Ultima oară când Traian Băsescu s-a aflat pe litoral a fost în minivacanţa de 1 Mai, când a preferat, totuşi, să rămână departe de ochii publicului şi ai jurnaliştilor.