Traian Băsescu, petrecere ca pe vremuri de Ziua Națională! La un spriț cu prietenii în Bruxelles fostul președinte a cântat „Mulți ani trăiască!” în gura mare!

Traian Băsescu a lipsit de la parada militară de Ziua Naţionnală a României organizată la Arcul de Triumf de 1 Decembrie. Fostul preşedinte al României nu a fost invitat de Klaus Iohannis nici la recepţia de la Palatul Cotroceni.

02 dec. 2022, 11:47
Traian Băsescu, petrecere ca pe vremuri de Ziua Națională! La un spriț cu prietenii în Bruxelles fostul președinte a cântat „Mulți ani trăiască!” în gura mare!

Traian Băsescu a petrecut de Ziua Naţională a României la Bruxelles. Fostul preşedinte a sărbătorit 1 Decembrie alături de europarlamentari şi colaboratori.

Într-o filmare difuzată de România TV, Traian Băsescu apare cu un parah de vin alb în mână, printre mese într-un local din capitala Belgiei.

„Cred că putem cânta scurt „Mulţi ani trăiască”. Se sperie belgienii aştia, dar le explicăm că este ziua noastră”, le-a spus Băsescu celor prezenţi, între care şi preşedintele PMP Eugen Tomac.

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu a fost invitat joi, 1 Decembrie, la parada militară organizată de Ziua Naţională a României pe sub Arcul de Triumf. De asemenea, Băsescu nu a fost invitat la recepţia oferită de preşedintele Klaus Iohannis de Ziua Naţională a României la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi: Parada militară spectaculoasă de Ziua Națională, la Alba Iulia. Traian Băsescu și Emil Constantinescu, marii absenți de 1 Decembrie | VIDEO

În acest an, Traian Băsescu a sărbătorit Ziua Națională din balconul său, unde a arborat tricolorul, imaginea fiind postată pe contul său de Facebook.