Traian Băsescu a semnat decretele de numire a ministrului de Externe şi a ministrului Culturii

Traian Băsescu a semnat decretele de numire a ministrului de Externe, Mihnea Motoc, şi a ministrului Culturii, Hegedüs Csilla.

18 nov. 2014, 18:38
Traian Băsescu a semnat decretele de numire a ministrului de Externe şi a ministrului Culturii

Totodată Traian Băsescu a semnat marți, şi decretul prin care se ia act de demisia lui Teodor-Viorel Meleşcanu, ministrul Afacerilor Externe, şi prin care se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului.

Hegedus Csilla, propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii şi funcţia de vicepremier

„Domnul președinte Traian Băsescu a semnat marți, 18 noiembrie a.c., Decretul prin care se numeşte domnul Mihnea-Ioan Motoc în funcţia de ministru al Afacerilor Externe.

Totodată, președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat marți, 18 noiembrie a.c., Decretul prin care se numeşte în funcția de membru al Guvernului doamna Hegedüs Csilla, ministru al Culturii și viceprim-ministru. La data prezentului decret încetează efectele Decretului nr. 619/2014 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 741 din 10 octombrie 2014″, se precizează în comunicatul transmis de Preşedinţie.

Ambasadorul Mihnea Motoc, propus de Ponta ministru de Externe după demisia lui Meleşcanu VIDEO

Ceremonia de depunere a jurămintelor de învestitură va avea loc miercuri, după publicarea decretelor în Monitorul Oficial.