Traian Băsescu anticipează creşteri de tarife la gaze şi electricitate şi anunţă că PSD va pierde alegerile europarlamentare

Traian Băsescu sustine ca in urma ordonantei de urgenta care cuprinde masuri fiscale se vor scumpi energia electrica si gazele.

RomaniaTV.net
24 feb. 2019, 20:32
Traian Băsescu anticipează creşteri de tarife la gaze şi electricitate şi anunţă că PSD va pierde alegerile europarlamentare

„In urma celebrei OUG 114 se va scumpi energia electrica si gazele. Daca nu retrag prevederile OUG, vor creste începând de la 1 luna viitoare, ca aceste companii trebuie sa-si ia banii de undeva. Ei fac o socoteala ticaloasa. Spun v-am marit salariile, va marim si pensiile , dam la salarii. Romanul nu se uita ca ii cresc automat preturile la energie, gaze, creditele, nu se uita ca ii cresc si la alimente”, a declarat Traian Basescu, la postul B1TV.

Traian Băsescu: Se va schimba balanța de putere.Partidele din Opoziție, un procentaj mai mare decât PSD și ALDE

Fostul președinte Traian Băsescu susține că in urma alegerilor europarlamentare balanta de putere se va schimba, mentionand ca partidele din opozitie vor avea, impreuna, un procent mai mare decat PSD si ALDE.

„Se va schimba balanta de putere politică. Estimarea mea este ca partidele din Opozitie vor avea un procentaj mai mare decat PSD si ALDE. Daca vin sub 30% e un dezastru electoral”, a declarat Traian Băsescu la postul B1 TV.