Traian Băsescu, aşteptat la şedinţa PMP

Traian Băsescu este aşteptat, luni, să participe la şedinţa conducerii PMP, relatează România TV. Prezenţa fostului preşedinte la reuniunea PMP are loc după ce, săptămâna trecută, acesta şi-a luat în primire biroul de la sediul partidului şi a anunţat că va avea "un parteneriat" cu partidul ce a fost condus de Elena Udrea.

16 feb. 2015, 09:03
Traian Băsescu, aşteptat la şedinţa PMP

Traian Băsescu revine în forţă. Fostul şef al statului ar urma să participe, luni, la şedinţa PMP, iar în cursul serii va acorda primul interviul televizat după încheierea mandatului de la Cotroceni.

Potrivit România TV, în şedinţa de luni a PMP urmează să fie aleşi şefii comisiilor de specialitate.

Traian Băsescu este aşteptat să participe în mod constant la reuniunile PMP, după ce a anunţat că are un parteneriat cu acest partid. 

CITEŞTE ŞI TRAIAN BĂSESCU rupe tăcerea: Primul interviu de la terminarea mandatului

Traian Băsescu a venit, miercuri, la sediul PMP, după ce, în weekend, a participat la Congresul partidului în care a fost aleasă noua conducere a partidului, informează România TV. Băsescu şi-a luat în primire biroul pregătit încă din luna decembrie când şefa PMP era Elena Udrea, spunând că îi place.

„Am spus de duminică faptul că am un parteneriat politic cu PMP. Am mai discutat cu liderii partidului despre construcţia unui partid mare şi puternic (….) Am fost în birou. Am deschis calculatorul, funcţionează. (…) E micut, e curat, e bine aranjat, da, imi place”, a spus Băsescu, la plecarea de la sediul PMP.