Traian Băsescu, atac extrem de dur: Aceşti ticăloşi vor pune cătuşe DNA-ului, ca să nu le pună DNA-ul lor

Preşedintele Traian Băsescu a lansat sâmbătă, la Congresul PNŢCD, un atac dur la adresa unor candidaţi la alegerile prezidenţiale, spunând că aceştia "vor pune cătuşe DNA ca să nu le pună DNA-ul lor".

27 sept. 2014, 13:12
Traian Băsescu, atac extrem de dur: Aceşti ticăloşi vor pune cătuşe DNA-ului, ca să nu le pună DNA-ul lor

Alături de candidata Elena Udrea, la congresul PNŢCD, Traian Băsescu i-a acuzat pe Victor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu şi Teodor Meleşcanu că au „mentalităţi retrograde care astăzi s-ar întoarce la rânduiala dinainte de revoluţie”.

Alegerea unui candidat care dispreţuieşte statul de drept, care îşi are rădăcinile educaţionale în regimul trecut sau care are mentori venind din regimul trecut ar putea însemna o întoarcere în timp a României, o abandonare a luptei pentru curăţarea statului. Democraţia şi statul de drept nu sunt un bun definitiv câştigat în România. Tot ceea ce s-a câştigat, pas cu pas, se poate pierde în câteva săptămâni.

Aceşti ticăloşi care ar întoarce România înapoi nu vor lucra nici cu armata, nici cu structurile de securitate, ci pur şi simplu cu forţa politică pe care o au în Parlament. Vor schimba legi, vor pune cătuşe DNA-ului, ca să nu le pună DNA-ul lor, vor pune ei cătuşe ÎCCJ în numele democraţiei, prin legi. Acesta este marele pericol pe care România îl are în faţă. Depinde de români dacă vor avea forţa să voteze un candidat care să nu facă drumul întors sau n-o vor avea şi atunci vor constata că este prea târziu„, a spus Traian Băsescu, prezent la congresul PNŢCD de la Poiana Braşov.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu AMENINŢĂ cu noi DEZVĂLUIRI: O să vină momentul să le spun numele VIDEO