Traian Băsescu critică restricţiile aplicate teraselor: „Mi se pare fără sens. Beţivii se îmbată până la ora 23”

Traian Băsescu a declarat, marţi, la România TV, că nu este de acord cu restricţiile aplicate teraselor care trebuie să se închidă după ora 23. Fostul preşedinte consideră că măsura este "fără sens" deaorece "beţivii se îmbată până la ora 23".

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 16:10
Traian Băsescu critică restricţiile aplicate teraselor: „Mi se pare fără sens. Beţivii se îmbată până la ora 23”

Întrebat despre noile restricţii aplicate de Guvern, Traian Băsescu a precizat că măsurile anunţate trebuie implementate pentru a limita răspândirea coronavirusului, însă nu este de acord cu cele aplicate teraselor.

„Cu una dintre măsuri mi se pare fără sens. Acest 23 pentru terase. Ce are să-l laşi pe om până la 1 noaptea? Nu o să se bage un turist la ora 23 în cameră. Oamenii vin să stea la aer.

Beţivii se îmbată până la ora 23. Aici se putea o oarecare generozitate cu păstrarea recomandărilor privind distanţarea, dar este responsabilitatea patronilor”, a precizat Traian Băsescu, la România TV.

Fostul preşedinte susţine că anumite măsuri trebuie revizuite deaorece „nu suntem în situaţia în care această pandemie trece mâine”.

„Va fi un virus care ne va însoţi o perioadă lungă de timp şi probabil ne va schimba modul de viaţă. Acest virus a apărut din senin şi oamenii nu au fost cei mai buni prieteni ai naturii. Natura şi-a creat propriile sisteme.

Sper ca măsurile luate să plafoneze infecţiile la 1.200-1.300, dar am auzit specialişti care vorbesc despre o explozie a infecţiilor”, a avertizat Traian Băsescu.

Amenzi de aproximativ 200.000 de lei în weekend pentru nerespectarea măsurilor de combatere a COVID-19


loading...
Partenerii noștri