Traian Băsescu, cu un copil în braţe la prima conferinţă de presă din campanie VIDEO

La prima sa declaraţie făcută în campania pentru referendum, preşedintele suspendat Traian Băsescu a luat din public un copil al unuia dintre susţinătorii săi şi a vorbit despre teme politice la zi timp de câteva minute în şir ţinându-l pe copil în braţe.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 19:21

În timp ce se adresa de la pupitru jurnaliştilor veniţi la conferinţa de presă, un copil îmbrăcat în pantaloni scurţi roşii şi tricou alb s-a apropiat de Traian Băsescu. Acesta l-a luat imediat în braţe şi şi-a continuat diatriba împotriva lui Victor Ponta vorbind despre ratarea coabitării din cauza primului-ministru.

Cât a fost ţinut în braţe, copilul de circa 3-4 ani nici nu a crâcnit aşa că şeful statului a putut să-şi vadă imperturbabil de discurs. Când a terminat ce a avut de spus, Băsescu a pus capăt conferinţei pentru a remite copilul părinţilor. „Gata, staţi să-l predau înapoi mamei lui”, a spus şeful statului.

O altă mamă prezentă l-a eveniment a vrut să-şi plaseze şi ea copilul în braţele preşedintelui, însă acesta a evitat să dea curs doleanţei.


loading...