Traian Băsescu dă de pământ cu PNL, cu o zi înainte de alegeri: Au fabricat sondaje false. O ştiţi pe aia cu săpatul gropii pentru altul?

Liderul PMP vine cu un mesaj dur la adresa liberalilor, chiar cu o zi înainte de alegerile parlamentare. Fostul preşedinte spune că PNL a creat sondaje false şi zeci de conferinţe de presă destinate înşelătoriei cu “votul util”.

05 dec. 2020, 19:21
Traian Băsescu dă de pământ cu PNL, cu o zi înainte de alegeri: Au fabricat sondaje false. O ştiţi pe aia cu săpatul gropii pentru altul?

Traian Băsescu roagă totodată electoratul PMP şi îi indeamnă pe români la vot pentru a le da o lecţie „liberalilor aroganţi”. Anunţul l-a făcut chiar pe pagina personală de Facebook.

Traian Băsescu: Băieţi, o ştiţi pe aia cu săpatul gropii pentru altul?

„Băieţi, o ştiţi pe aia cu săpatul gropii pentru altul?

În această campanie, una din ţintele PNL a fost demobilizarea electoratului PMP şi neparticiparea acestuia la vot.

Liberalii au fabricat şi au dat publicităţii zeci de sondaje false, zeci de conferinţe de presă destinate înşelătoriei cu “votul util”. Nici măcar în ultima zi de campanie Marcel Vela nu s-a putut abţine şi a continuat să instige la televiziunile locale să nu fie votat PMP.

Eu îndemn electoratul PMP să meargă la vot şi să dea o lecţie liberalilor aroganţi.

Iar povestea cu căzutul în groapa săpată pentru altul, o verificăm mâine seară dragi liberali.”, a spus Traian Băsescu, pe contul său de Facebook.

Institutele de cercetări sociologice Avangarde și CURS vor aduce duminică în faţa publicului singurul exit-poll la alegerile parlamentare din România. Sondajul este acreditate de Biroul Electoral Central.

Rezultatele exit-poll-ului vor fi anunțate duminică, la ora 21.00, imediat după închiderea urnelor de vot, la Antena 3. Rezultatele de la exit-poll nu iau în calcul voturile de la secțiile din străinătate.

De altfel, cele două case de sondare au făcut sondaj exit-poll și la alegerile locale din septembrie.

Potrivit BEC, operatorii de sondaj au acces, în baza acreditării, în imobilul în care funcţionează secţia de votare şi în zona de protecţie de 50 de metri a acesteia, fără a intra în interiorul localului de vot. Aceştia au obligaţia de a nu tulbura liniştea şi ordinea publică şi de a nu interveni în niciun mod în organizarea şi desfăşurarea alegerilor.

Citeşte şi: Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban: „Românii care au avut încredere în PNL şi în Klaus Iohannis, trebuie să voteze cu aceia care au arătat că sunt capabili să dezvolte România”