Traian Băsescu, derapaj în direct la tv. Replici acide la adresa moderatorului: „Marș, mă, documentează-te!”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a răbufnit la adresa unui moderator, în direct, în emisiune.

29 iun. 2023, 12:18
Traian Băsescu, derapaj în direct la tv. Replici acide la adresa moderatorului: „Marș, mă, documentează-te!”

Schimbul de replici acide a pornit pe tema morții șocante a afaceristului și politicianului Dumitru Puzdrea. De numele lui se leagă mai multe controverse în domeniul imobiliar. Recent s-a redeschis și dosarul în care Traian Băsescu, în calitate de primar al Capitalei, i-ar fi retrocedat lui Puzdrea un teren de peste 40.000 de metri pătrați lângă Piaţa Presei Libere, unde afaceristul şi-a ridicat complexul comercial Flora.

Traian Băsescu a spus că nu a fost niciodată prieten cu Dumitru Puzdrea și că terenurile de pe moșia Băneasa-Dămăroaia nu au fost retrocedate de către Primăria Capitalei către Puzdrea sau urmașii săi.

„Terenul pe care a construit domnul Puzdrea nu are nicio legatură cu vreo retrocedare semnată de primarul Traian Băsescu (…) Eu nu am avut nicio treabă cu Puzdrea, nu a avut loc nicio restituire către el sau urmașii săi”, a spus fostul președinte Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus.

Derajat de întrebările primite din partea moderatorului Laurențiu Botin, Traian Băsescu i-a sugerat să se documenteze și a încheiat prin a-i spune: „Marș, mă!”.

Vizibil deranjat de întrebările moderatorului Realitatea Plus, Laurențiu Botin, Traian Băsescu i-a recomandat să se documenteze și a încheiat prin a-i spune: „Marș, mă!”.

„Domnu’ Botin, dați-mi voie ca după această intervenție să v[ spun ‘Marș, mă!’, că asta este sloganul vostru”, a declarat Traian Băsescu.

Botin i-a răspuns: „Domnu’ Băsescu, cu tot respectul, chiar încercați să porniți ce? Sunteți un om gregar, intrați și jigniți în mod dirtect”.

„Voi ne jigniți în fiecare seară cu ‘Marș, mă!’”, a răspuns Băsescu.

„Am crezut că apreciați un jurnalist. Sloganul nostru este ‘Marș, mă!’”, a replicat Botin.

” ‘Marș, mă!’, tu!”, a încheiat Băsescu.