Traian Băsescu despre Alina Măgureanu: Nu m-aş mira să „creadă” că ştiam şi despre uciderea Elodiei

Traian Băsescu şi-a îndulcit puţin declaraţiile de luni seară, când a ameninţat-o pe Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, că o dă în judecată pentru afirmaţiile că fostul preşedinte ar fi ştiut de asasinarea lui Codruţ Marta. Băsescu spune acum susţine libertatea de exprimare.

15 mart. 2016, 15:09
Traian Băsescu despre Alina Măgureanu: Nu m-aş mira să „creadă” că ştiam şi despre uciderea Elodiei

Traian Băsescu a adoptat un ton glumeţ, spunând că, în logica Alinei Petre, ar putea şti şi despre uciderea Elodiei Ghinescu.

„O fostă doamnă Măgureanu, supărată după divorţ, mă amestecă în poveştile dubioase ale anturajului mafiot în care se pare că a trăit, „crezând” că eu, Preşedintele României, aş fi ştiut despre presupusa ucidere a unui oarecare Codruţ Marta. Nu m-aş mira să „creadă” că ştiam şi despre uciderea Elodiei.

Trăiască libertatea de exprimare pe care o susţin!”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Fosta noră a primului şef al SRI de după 1990, Alina Măgureanu, a dezvăluit în faţa procurorilor DNA că Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg l-ar fi omorât pe fostul şef de cabinet a lui Blejnar, Codruţ Marta. Alina Măgureanu a povestit în faţa anchetatorilor DNA detalii despre protecţia de care beneficia Elan Schwartzenberg şi Dragoş Dobrescu.

„Se discuta deschis despre protectia pe care Elan Schwartzenberg şi Dragoş Dobrescu o primeau in afacerile lor din partea lui Blejnar Sorin, Comanita Victor, din partea lui Tica Horatiu, sotul Adelei, sefa de cabinet a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si din partea lui Moldoveanu Daniel, consilier prezidential si coordonatorul Centrului National de Informatii, structura din cadrul Presedintiei Romaniei care se ocupa cu coordonarea tuturor serviciilor secrete din Romania”, a afirmat Alina Măgureanu (Petre).

„Doamna a făcut o dezinformare publică pentru care o voi chema în judecată, legat de faptul că aş fi ştiut despre soarta lui Marta”, a reacţionat Traian Băsescu luni searaă la afirmaţiile Alinei Petre.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Băsescu la acuzaţiile Alinei Măgureanu: E o fantezie care mă obligă să o dau, totuşi, în judecată