Traian Băsescu, despre Dana Budeanu: „Se vede că e o femeie care nu citeşte. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”

Traian Băsescu, candidat la Primăria Capitalei, nu are o părere deloc bună despre implicarea Danei Budeanu în politică, ba din contră. Fostul preşedinte a numit-o "ridicolă" şi "femeie fără cultură".

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 11:38
Traian Băsescu, despre Dana Budeanu: „Se vede că e o femeie care nu citeşte. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea. Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce”, a declarat Traian Băsescu.

În ultimele săptămâni, Dana Budeanu s-a implicat în campania electorală a Gabrielei Firea şi a făcut acuzaţii grave la adresa lui Nicuşor Dan, candidatul la Primăria Capitalei susţinut de USR-PLUS-PNL. L-a acuzat pe Nicuşor Dan de legături suspecte cu lumea interlopă.

Nicuşor Dan, legături strânse cu Clanul Sportivilor. Filmat alături de un dezvoltator imobiliar în timpul unor negocieri suspecte

„Nicuşor Dan stă la mese în birouri, la înţelegeri, îl sună pe el.. şi sunt cei mai periculoşi interlopi ai României. Pentru oricine ăştia sunt periculoşi. Nicuşor Dan îi sprijină, stă la masă cu toţi interlopii, cu toţi dezvoltatorii imobiliari, înjură pe cine vrea el, orice partid şi îl pun ăştia candidat. E şmecher rău de tot ăsta. E cel mai mare mafiot. Păi pe cine ai, băi băiatule, în spate? Înţeleg, hai că la politică e în spate nu ştiu cine, dar la interlopi? Cine să fie în spatele lui Nicuşor Dan de îi asigură poziţia asta de şmecher?”, spunea Dana Budeanu zilele trecute.

Invitată într-o emisiune la Antena 3, Dana Budeanu a dezvăluit zilele trecute că o susţine pe Gabriela Firea.

„Eu nu sunt PSD-istă, reveniţi-vă, dar eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, dacă Rareş e fratele lui Nicuşor. Eu sunt de sânge cu Gabi. Eu sunt foarte corectă. O susţin pe Gabi pentru că sunt un om foarte corect şi pentru că real eu cred că femeia asta a făcut de-a rupt”.

Dana Budeanu: „Nicuşor Dan m-a ars, m-a păcălit, ne-a ars pe toţi! Se p…ă pe Orban, face albie de porci PNL-ul. E şmecher rău de tot”