Băsescu: Aş fi necistit să spun că nu e o legătură între prezenţa lui Udrea în arest şi ieşirile mele publice

Fostul şef de stat Traian Băsescu a fost întrebat la psnews.ro dacă a existat o relație cauză - efect între prezenţa în închisoare a Elenei Udrea şi unele dintre ieşirile lui publice. În acest sens, fostul președinte a menționat că ar fi necinstit să spună că nu a existat o astfel de legătură. Totodată, acesta a dezvăluit că ştie dosarul Elenei Udrea din discuţiile avute cu avocaţii.

12 mai 2015, 19:30
Băsescu: Aş fi necistit să spun că nu e o legătură între prezenţa lui Udrea în arest şi ieşirile mele publice

Fostul președinte a mărturisit că „vrând nevrând, știe dosarul (n.r.: dosarul Elenei Udrea) la fel de bine ca avocații”, punctând faptul că nu a avut acces la dosar, dar a discutat mult cu avocații.

Citește și: Traian Băsescu: Dacă am încălcat vreodată legea, am făcut-o din neglijenţă, nu cu bună ştiinţă

Întrebat dacă a existat o relaţie cauză- efect între prezenţa în închisoare a Elenei Udrea şi unele dintre ieşirile dumneavoastră publice, Traian Băsescu a precizat: „Aş fi necinstit dacă aş spune că nu. De ce? Pentru că la doamna Udrea, vrând nevrând, cred că ştiu dosarul la fel de bine că avocaţii”

În plus, fostul președinte Traian Băsescu a precizat cu referire la presupusa poveste cu geanta care ar fi ajuns la Elena Udrea, că el este convins că nu a existat acea poveste.

Nu am studiat dosarul Elenei Udrea, dar am discutat mult cu avocaţii, că nu am avut acces la dosar. Însă, am văzut şi cererile de arestare, motivarea arestărilor, am văzut mult.

Citeşte şi: Traian Băsescu a dezvăluit când o va vizita pe Elena Udrea şi ce vor discuta

Ştiu bine că totul se învârte în jurul acelei poveşti cu geanta, ori acea poveste nu a existat. Eu sunt convins că nu existat acea poveste”, a precizat Traian Băsescu la psnews.ro