Traian Băsescu a dezvăluit când o va vizita pe Elena Udrea şi ce vor discuta

Fostul preşedinte Traian Băsescu, a declarat, luni seară, într-un interviu video la psnews.ro, că o va vizita pe Elena Udrea, însă acum aceasta are "mare nevoie de linişte", după ce a stat 72 de zile în detenţie.

12 mai 2015, 18:55
Traian Băsescu a dezvăluit când o va vizita pe Elena Udrea şi ce vor discuta

Traian Băsescu a dezvăluit că va merge într-o zi să o viziteze pe Elena Udrea. Fostul şef al statului a precizat că, după ce a înțeles că Elena Udrea a stat 72 de zile într-o celulă destul de mică, crede că „ce îi trebuie acum este să vadă că poate sta singură într-o cameră„.

Întrebat ce anume va discuta cu Elena Udrea, Băsescu a spus că vor vorbi lucruri „care o privesc pe ea, în primul rând„.

Băsescu şi-a exprimat opinia cu privire la campania de presă coordonată de Udrea din închisoare.

În raport cu realitatea, probabil că nu avea ce să facă pentru a nu sfârşi absolut devorată de presă. Pe de altă parte, când ești într-un proces penal, într-o investigaţie, nu e cel mai bun lucru să ieşi public. Am înţeles foarte bine de ce a făcut-o. A făcut-o pentru că la rându-i, Parchetul strecura către presă foarte multă informaţie din dosar, care deforma realitatea dosarului„, a declarat fostul şef de la Cotroceni.

CITEŞTE ŞI Ion Cristoiu, sunat de Traian Băsescu în timp ce vorbea cu Elena Udrea la telefon

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis joi, 7 mai, înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul fostului ministru Elena Udrea, trimisă în judecată pentru corupție în dosarul „Gala Bute”.