Traian Băsescu, despre programul de guvernare al PNL: „E un program îmbătrânit, parcă e scris de oameni care au trăit acum 20 de ani”

Fostul președinte Traian Băsescu a analizat, duminică, la România TV, programul de guvernare al PNL, despre care spune că este unul îmbătrânit și mult prea stufos.

27 oct. 2019, 20:06
Traian Băsescu, despre programul de guvernare al PNL: „E un program îmbătrânit, parcă e scris de oameni care au trăit acum 20 de ani”

Le-am citit programul, nu-i un program cu viziune, e un program îmbătrânit. Nu e un program modern, parca e scris de oameni care au tarit acum 20 de ani. Marea problemă este informatica, vine G5 peste noi. Plecând de la această tehnologie, am ridicat problema unei așezări uniforme 5G pe teritoruiul UE. Să prevenim un decalaj între ţări. 5G va revoluționa si viața de zi cu zi„,  a spus Traian Băsescu, la România TV.

O altă problemă, apa de baut. Marea problemă pe care o pune acum UE este potabilizarea apei la robinete. O problema, şi a doua, legată de apa ieftină de la izvor. Apa nu poate fi o afacere. Imbutelierea genereaza poluare groaznica. Atunci se pune problema unor politici să oblige statele să aduca sistemele de aprovizionare cu apă încât să fie potabilă. Apa de izvor de la Borsec şi Dorna să fie ieftină sau gratuită. Aş fi vrut să văd elemente despre viitor în program„, a mai spus fostul preşedinte.

Totodată, sociologul Marius Pieleanu l-a întrebat, la România TV, pe Traian Băsescu dacă își va da demisia, ca urmare a procesului de la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde judecătorii vor da decizia finală cu privire la colaborarea fostului președinte cu Securitatea.

Nu, nu îmi voi da demisia! Aștept să văd rezultatul procesului„, a fost răspunsul lui Traian Băsescu, la întrebarea dacă îşi va da demisia din calitatea de europarlamentar.