Traian Băsescu, despre viitorul premier: Hei, Boss. Ai văzut vreodată o prăbuşire mai măreaţă?

Traian Băsescu se întreabă, referitor la anunţul lui Liviu Dragnea că are o listă scurtă cu patru nume de posibili premieri, dacă vreunul este de la PNL, pentru a nu întâmpina piedici din partea preşedintelui Klaus Iohannis. 

22 iun. 2017, 05:07
Traian Băsescu, despre viitorul premier: Hei, Boss. Ai văzut vreodată o prăbuşire mai măreaţă?

„Hei Boss. Ai văzut vreodată o prăbuşire mai măreaţă ? (replică din Zorba Grecul)

Liviu Dragnea a anunţat că are o listă cu patru premieri.

Întreb şi eu, ca ca omul, între cei patru este măcar unul de la PNL ? Nu de alta dar altfel, riscul unui mare dezacord cu Preşedintele Iohannis este iminent”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Liviu Dragnea a declarat după moţiunea de cenzură că, luni, coaliţia PSD-ALDE va merge la preşedintele Iohannis cu o propunere de premier. 

„Sa fie un om corect, responsabil, care sa nu fie aventurier, sa aiba capacitatea de implementare a programului de guvernare, un om cinstit. Nu va fi un premier din afara partidului. Eu am patru variante, si doamne si domni. Avem toate argumentele sa finalizam saptamana viitoare votul pentru noul guvern. Daca luni avem desemnarea de la Cotroceni, in cateva zile intram cu votul in Parlament”, a declarat Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea: Sunt convins că preşedintele va accepta propunerea de premier. Eu am patru propuneri

Traian Băsescu a criticat şi situaţia în care au ajuns foştii miniştri ai Cabinetului Grindeanu, care şi-au dat demisia, au votat pentru trecerea moţiunii împotriva lor, iar acum îşi retrag demisiile pentru a asigura funcţionarea guvernului până la votarea unuia nou în Parlament.

„Culmea penibilului!

La moţiune, toţi miniştrii PSD au votat pentru căderea guvernului din care făceau parte, urmare a incompetenţei în îndeplinirea programului de guvernare.

La scurt timp după căderea guvernului, Olguţa Vasilescu a anunţat că miniştrii demisionari, dar şi incompetenţi, îşi retrag demisiile. Oare cum poţi vota că ai fost un ministru incompetent, care nu şi-a îndeplinit programul, după care să anunţi că vrei să fii din nou ministru?

Evident, bunul simţ politic, simţul ridicolului şi al penibilului nu au nicio legătură cu PSD-ul”, a mai scris Traian Băsescu pe Facebook.