Traian Băsescu, după anunţul lui Nicuşor Dan privind susţinerea PNL: Arată că i se potriveşte „Nicuşor Ban”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat miercuri că Nicușor Dan a demonstrat prin anunțul că votează PNL la parlamentare de ce i se potrivește porecla "Nicușor Ban".

02 dec. 2020, 18:21
Traian Băsescu, după anunţul lui Nicuşor Dan privind susţinerea PNL: Arată că i se potriveşte „Nicuşor Ban”

Traian Băsescu reacţionează după ce Nicuşor Dan a anunţat că va vota PNL la alegerile parlamentare de duminică.

„Orban i-a facut atat curte lui Nicusor Dan incat probabil ca imbatat de puterea pe care a dobandit-o ca primar general si de cantecul de lebada al viitoarelor sustineri financiare din partea lui Orban, Nicusor Dan a cedat ispitei. Asta arata ca i se potriveste Nicusor Ban. Pentru ca Orban ii primite bani pentru Bucuresti”, a declarat Traian Băsescu, miercuri, la PMP TV.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, ironizat de o fostă colegă de la USR: Clipește de două ori dacă te lasă Ludovic cu pușculița goală

Primarul general Nicuşor Dan a declarat, miercuri, că este ”obligatoriu” ca PSD să fie în opoziţie după alegerile parlamentare de duminică şi a anunţat că opţiunea sa la vot este PNL.

”Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziţie după tot răul pe care l-a făcut şi României şi Bucureştiului. Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Consider că un guvern PNL puternic e cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. Vă spun aşa, chiar dacă sunt fondatorul USR, consider cu toată onestitatea că PNL e varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre putere şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu partidul care m-a sprijinit la alegerile locale”, a afirmat Nicuşor Dan.

”Consider că este un act de responsabilitatea să vin în faţa dvs să îmi exprim opţiunea. Iată argumentele mele – PNL are cel mai solid program de guvernare. Avem de absorbit 80 miliarde de euro, avem de absorbit în viteză acest bani şi nu avem timp de pierdut, nu ne permite. PNL are cea mai bună variantă de premier, pe Ludovic Orban. E o persoană pe care am cunoscut-o în aceste luni, o persoană de încredere, care îşi ţine cuvântul, o persoană loială, mai are o calitate – e preocupat de soluţie, nu de obţinerea de imagine. Guvernul PNL, sub conducerea lui Ludovic Orban a dovedit că are capacitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte”, a mai declarat Nicuşor Dan.


loading...