Traian Băsescu, după anunţul redeschiderii restaurantelor, şcolilor: „Nu aş vrea să vad datele de pe 15 octombrie”

Traian Băsescu a declarat în direct la România TV faptul că nu doreşte să vadă datele de pe 15 octombrie în contextul în care de mâine se redeschid restaurantele, cinematografele şi teatrele, de pe 14 se vor deschide şcolile iar pe 27 vor fi organizate alegerile locale.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 17:38
Traian Băsescu, după anunţul redeschiderii restaurantelor, şcolilor: „Nu aş vrea să vad datele de pe 15 octombrie”

„Când am avut 120 de infectaţi am introdus starea de urgenţă, la 280 am scos starea de urgenţă şi la 1.500 ne relaxăm de tot. La 1 septembrie ne relaxăm, pe 14 mergem la şcoală şi pe 27 la alegeri, nu aş vrea să vad datele de pe 15 octombrie. Măsurile au fost luate de Guvern şi Preşedinte exact în contratimp de evoluţia creşterii numărului de cazuri de infecţie din România. Aici problema este guvernarea după sondaje, dacă ei au văzut că populaţia vrea redeschiderea restaurantelor, le-au deschis” , a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu: „Dansez mai bine ca dna Firea”. Atacuri dure la adresa Violetei Alexandru şi a lui Marcel Vela

„Credeţi că dacă reuşea cenzura veneau nişte oameni mai competenţi. Tudose o să rămână în istoria României că a semnat contractul podului de la Brăila la Tulcea. Nu s-a apucat nimeni de el, a venit Tudose, a stat trei luni şi a decis. Nu va fi uitat. Cinstit vorbind nu este cazul ca în momentul ăsta să ai un Guvern cu mai puţine atribuţii, problema Guvernului Orban este incompetenţa”  , susţine fostul preşedinte.

„Eu le-am recomandat să nu intre în sală, având o poziţie în care nu şi-au arătat mare sprijin pentru PNL. PSD nu mai este un partid, a ajuns la nivelul în care el provoacă o moţiune şi lipsesc oameni, au o problemă ca partid. În mod categoric, deşi PMP avea 10 motive să sancţioneze PNL, era foarte greu să se vadă într-o alianţă cu PSD şi Tăriceanu. Măcar Orban este incompetent, ăştia doi au multe păcate” , a declarat Băsescu.

„Avem o opoziţie care nu poate da jos Guvernul, suntem într-o situaţie incredibillă. Nici Guvernul nu are majoritate, nici opoziţia” , susţine fostul preşedinte.


loading...
Partenerii noștri