Traian Băsescu după vaccinare: „I-am cerut fotografului să nu-mi fotoşopeze muşchii”

Glumele pe seama muşchilor bine conturaţi ai preşedintelui Iohannis continuă. Într-o intervenţie la România TV, europarlamentarul Traian Băsescu a avut propria referinţă la acest aspect.

18 ian. 2021, 08:46
Traian Băsescu după vaccinare: „I-am cerut fotografului să nu-mi fotoşopeze muşchii”
Traian Băsescu s-a vaccinat. FOTO: Facebook Spitalul Militar

Traian Băsescu a declarat că, după vaccinare, a cerut să nu i se fotoşopeze pozele. Fondatorul PMP s-a vaccinat sâmbătă, 16 ianuarie 2021, împotriva noului coronavirus, la Spitalul Militar. Şi vaccinarea fostului preşedinte a fost publică, la fel ca şi în cazul celorlalţi demnitari. După ce, în urma vaccinării preşedintelui Iohannis internetul a explodat deoarece acesta a afişat o musculatură a braţului demnă de invidiat, şi Traian Băsescu a lansat o glumă referitor la acest aspect, în stilu-i caracteristic.

Traian Băsescu după vaccinare: „I-am cerut fotografului să nu-mi fotoşopeze muşchii”

Într-o intervenţie la România TV, europarlamentarul a declarat că „am cerut fotografului să nu îmi photoshopeze muşchii„.

În timpul vaccinării, Băsescu a fost foarte comunicativ cu cadrele medicale. „A fost foarte plăcut”, a spus Traian Băsescu după ce a primit vaccinul, iar asistenta care i-a administrat doza i-a replicat: „Este răspunsul pe care îl aşteptam”. „Aveţi mâna foarte uşoară”, a mai complimentat-o fostul preşedinte pe asistentă.

Băsescu critică ritmul lent al campaniei de vaccinare: „La capacitatea de vaccinare de acum, avem nevoie de vreo opt ani”

Fostul preşedinte Băsescu s-a arătat pesismist în legătură cu campania de vaccinare, în sensul în care ritmul vaccinării este unul lent.

Citeste si Premierul României, despre campania de vaccinare COVID: ”Peste 75% din persoanele cu vârsta peste 65 de ani se vor vaccina”

Dacă ne uităm că, până pe 16 ianuarie, s-au vaccinat doar 196.000 de români, avem o medie de 9.600 de vaccinări pe zi. Dacă asta e capacitatea de vaccinare a României îţi vine să râzi. Pentru a vaccina dublu, 12,5 milioane de oameni, ceea ce îmnseamnă 25 de milioane de vaccinuri, ne-ar trebui vreo 8 ani„, a spus fostul preşedinte Traian Băsescu.

Traian Băsescu a declarat la TVR că această campanie ar trebui trecută sub o comandă unică, deoarece sunt prea mulţi factori decizionali, care elaborează planuri şi strategii, dar prea puţini care să le pună în aplicare.

Soluţia propusă de Băsescu este comanda unică.

Pe brambureala asta nu vor vaccina nici 3 milioane. Aș pune totul sub comandă unică, cu un colectiv restrâns care să fie informat la fiecare minut cu numărul de vaccinări făcute. Un sistem centralizat„, este de părere fondatorul PMP.