Traian Băsescu îl desfiinţează pe Raed Afarat. „A ratat toate situaţiile de urgenţă majore. Orice prostălău ajungea celebru”

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a criticat în termeni duri pe dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, despre care a spus că "a ratat toate situaţiile de urgenţă majore". Europarlamentarul a menţionat că gestionarea crizei sanitare declanşate de epidemia de COVID-19 a fost lăsată în mâinile lui Arafat.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 19:04
Traian Băsescu îl desfiinţează pe Raed Afarat. „A ratat toate situaţiile de urgenţă majore. Orice prostălău ajungea celebru”

„Totul a fost lăsat în mâna lui Arafat. A ratat toate situaţiile de urgenţă majore.

Ce a făcut el de şi-a făcut notorietate? Orice prostălău căruia îi dădeai bani pe să cumpere  salvări şi elicoptere şi când era un accident pe DN1 veneau televiziunile, orice prostălău ajungea celebru şi adulat de popor”, a menţionat Traian Băsescu la România TV.

Fostul preşedinte a amintit că dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a făcut cu banii statului.

„Când vine vorba de a conduce acţiuni cheie cum a fost accidentul din Apuseni, Colectivul, elicopterul căzut în Siutghiol la 100 de metri de mal, cum este COVID-19 acum, toate au fost rateuri din punct de vedere al sistemului condus de Arafat”, a afirmat Băsescu.

Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicuşor Dan. „Bucureştenii au de ales între mine şi un candidat care vrea să îi aducă în sărăcie”