Traian Băsescu: Îl felicit pe Ponta pentru creşterea economică dacă mă felicită şi el pe mine

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat că îl felicită pe premierul Victor Ponta pentru creşterea economică de 3,5% pe anul 2013, numai dacă şeful Executivului îl felicită la rândul său, menţionând că acea creştere este făcută pe 'acumulări din 2008, 2009, 2010', trasnmite Agerpres.

RomaniaTV.net
19 feb. 2014, 21:53
Traian Băsescu: Îl felicit pe Ponta pentru creşterea economică dacă mă felicită şi el pe mine

„O să fiu cinstit, dacă el mă felicită pentru creşterea de 3,5%, îl felicit şi eu. Numai că această creştere este făcută pe acumulări din 2008, 2009, 2010, investiţiile care s-au făcut atunci, investiţiile străine directe au început să producă la capacitate maximă. A doua creştere este producţia agricolă, a treia creştere este, în opinia mea, ce nu s-a plătit şi nu s-a facturat până spre sfârşitul anului 2012, pe acest coridor IV, unde sunt vreo şase contracte începute şi ele s-au facturat în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie, pentru că au fost suspendate plăţile”, a declarat Băsescu, miercuri seară, la TVR1, întrebat dacă-l felicită pe premierul Victor Ponta pentru creşterea economică pe 2013 de 3,5%.

Şeful statului a spus că nu-l felicită pe premier, pentru că nu a făcut niciun contract, toate fiind „rămase de la Boc”.