Traian Băsescu, internat de urgență la Spitalul Militar! Care este starea fostului președinte

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost internat în Spitalul de Urgență Militar. În vârstă de 72 de ani, actualul europarlamentar suferă de mai multe probleme de sănătate.

27 ian. 2024, 21:55
Traian Băsescu, internat de urgență la Spitalul Militar! Care este starea fostului președinte
Traian Băsescu, internat de urgență la Spitalul Militar! Care este starea fostului președinte

Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București, potrivit surselor medicale.

Citește și: Traian Băsescu sugerează serviciul militar: „Ar trebui sa înțelegem că o țara are nevoie să fie apărată”

Traian Băsescu, internat de urgență

Fostul șef al statului a fost internat pe Secția Boli Infecțioase, urmând să i se facă analize amănunțite, potrivit Gândul. Traian Băsescu este monitorizat în permanență de cadrele medicale.

Internarea fostului președinte ar avea legătură cu un tratament destinat prostatei, conform stiripesurse.ro, însă sursele menționate anterior sugerează că nu este exclus ca acesta să fi contractat o infecție respiratorie puternică. În martie 2022, fostul șef de stat a fost internat la Bruxelles după ce i s-a făcut rău, iar atunciar fi fost vorba de o bronhopneumopatie cronică și de insuficiență respiratorie.

Traian Băsescu a fost operat de hernie de disc în 2005 și la tiroidă în 2007. De asemenea, presa centrală a relatat că fostul președinte al României ar fi fost internat și în 2020 și în 2022 în Franța și Belgia pentru probleme legate de afecțiuni cardiace.

În 2014, când încă era președinte al României, la un control amănunțit, medicii au semnalat mai multe probleme cardiace. S-a spus, atunci, că Traian Băsescu are ateroscleroză, ca urmare a depunerii pe pereţi vaselor sanguine a grăsimilor şi colesterolului.

Citește și: EXCLUSIV Traian Băsescu aruncă în aer scenariul desemnării lui Iohannis preşedinte al Consiliului European: „Este un bluf, o făcătură! Întrebaţi actorii politici cui foloseşte”