Traian Băsescu, ironic: „Poate PNL încearcă şi cu Predoiu la Primărie. El este tot timpul încălzit şi pregătit…”

Liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, critică decizia PNL de a solicita adoptarea unei ordonanţe de urgenţă privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, amintind că liberalii au votat, alături de PSD, alegeri într-un singur tur.

19 ian. 2016, 19:51
Traian Băsescu, ironic: „Poate PNL încearcă şi cu Predoiu la Primărie. El este tot timpul încălzit şi pregătit…”

„Despre neputincioşi în politică. Atunci cînd liberalii, în comisia condusă de PNL-istul Mihai Voicu şi ulterior în plenul Parlamentului, au votat alături de PSD alegerea primarilor dintr-un singur tur, le-a părut că s-au pricopsit politic.

Atunci cînd din programul Guvernului Cioloş au scos emiterea legii pentru alegerea primarilor în două tururi, de asemenea au votat programul cu multă veselie tot alături de PSD.

Acum, cînd au constatat că protejatul lor, al lui Iohannis şi al lui Hellvig nu are şanse să cîştige Primăria Capitalei, vor să se revină la două tururi pentru alegerea primarilor.

Eu nu spun că nu este corectă alegerea primarilor din două tururi. Dimpotrivă, susţin că alegerea primarilor dintr-un singur tur este un experiment greşit făcut în timpul mandatului meu şi care trebuia corectat.

Dar revenirea liberalilor asupra subiectului, după ce acum cîteva săptămîni au votat alături de PSD actuala lege electorală, dar şi programul Guvernului Cioloş, nu înseamnă nimic altceva decît neputinţă şi disperare pe care liderii PNL încearcă să le salveze prin propagandă mincinoasă făcută împotriva propriilor aranjamente cu PSD.

Oricum, Hellvig şi Iohannis nu-l pot face primar pe Buşoi nici în două tururi. Poate se încearcă şi cu Predoiu pentru că el este tot timpul încălzit şi pregătit… să fie numit”, a scris Traian Băsescu pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI CANDIDATURA lui Buşoi, sub semnul întrebării. Gorghiu: Rămâne de văzut dacă va rămâne propunerea finală