Traian Băsescu îşi strigă dorul de nepoţi pe Facebook: Singurătatea ne umple sufletele cu dragostea pentru cei care nu ne sunt aproape

De când este bunic, Traian Băsescu îşi petrece sărbătorile în compania nepoţilor. Anul acesta, nu i-a putut vedea decât de la distanţă, prin intermediul apelurilor video.

RomaniaTV.net
20 apr. 2020, 17:15
Traian Băsescu îşi strigă dorul de nepoţi pe Facebook: Singurătatea ne umple sufletele cu dragostea pentru cei care nu ne sunt aproape

Situaţia atipică în care se află o lume întreagă a adus amărăciune în sufletul fostului preşedinte la ceas de mare sărbătoare. În noaptea de Înviere, Traian Băsescu a simţit lipsa nepoţilor mai mult ca oricând, ceea ce l-a determinat să-şi strige dorul pe Facebook:

Hristos a înviat! O noapte a Învierii în care suntem fiecare la casa lui, fără copii, fără nepoţei şi fără prieteni strânşi în jurul tradiţionalei mese pascale. O lumânare pâlpâie tremurând şi ea într-o aparentă singurătate, o singurătate care ne-a umplut sufletele mai mult ca altădată cu dragostea pentru cei pe care nu-i avem alături de noi. O noapte ciudată, care parcă vrea să ne spună că după ce pandemia va trece, nimic nu va mai fi ca înainte. Nu ştiu exact cum va fi, dar dacă până mâine dimineaţă voi afla, o să vă scriu aici părerea mea. Măcar şi de dragul nepoţeilor, avem obligaţia să găsim soluţii. Nu avem dreptul să le lăsăm o lume defectă cu o Europă slabă şi de aceea vulnerabilă. Încă odată, HRISTOS A ÎNVIAT!„.

La rândul său, fiica cea mică, Elena Băsescu, le-a transmis părinţilor cât de mult le simte lipsa tot prin intermediul unei postări pe Facebook, la finalul căreia a adăugat hashtagurile #dordeparinti #dordemamasidetata.

În imaginile publicate pe Facebook, Eba apare înconjurată de cei trei copii ai ei, ciocnind ouă de Paște.