Traian Băsescu l-a ignorat pe Emil Boc la recepţia de Ziua Naţională de la Cotroceni VIDEO

Traian Băsescu l-a ignorat pe Emil Boc în discursul pe care l-a susţinut, joi, la recepţia de Ziua Naţională de la Palatul Cotroceni. La începutul alocuţiunii, preşedintele i-a salutat pe oficialii prezenţi în sală, dar l-a omis pe primul-ministru, deşi acesta se afla în sală.

RomaniaTV.net
01 dec. 2011, 21:22

Şeful statului a uitat şi de Roberta Anastase. „Preafericirea voastră, domnule preşedinte al Senatului, doamnelor şi domnilor miniştri, domnilor şi doamnelor membri ai Parlamentului, doamnelor şi domnilor”, aşa şi-a început Traian Băsescu discursul.

Mesajul președintelui Traian Băsescu către români cu ocazia Zilei Naţionale a României a făcut referire în repetate rânduri la nevoia de solidaritate a românilor, precum și la cea de încredere a românilor în propriul viitor.

„Lecția cea mai valoroasă a generației de la 1918 este aceea că solidaritatea nu poate fi anexată politic. Solidaritatea reprezintă un răspuns coerent la criza economică, dar mai ales la criza valorilor”, a spus Traian Băsescu în cadrul discursului susținut la tradiționala recepție de 1 Decembrie găzduită de către Palatul Cotroceni.


loading...
Partenerii noștri