Traian Băsescu l-a sunat pe Aurel Tămaş ca să-i cânte Elenei la nuntă

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a anunţat, pe Twitter, că la nunta ei, care va avea loc sâmbătă la Snagov, va cânta interpretul de muzică populară Aurel Tămaş.

RomaniaTV.net
29 aug. 2012, 10:44

„La nuntă va cânta şi unul dintre interpreţii mei preferaţi, Aurel Tămaş”, este postarea Elenei Băsescu pe pagina de Twitter.

Aurel Tămaş a declarat pentru Cancan că a fost sunat de Traian Băsescu. „Mă ştiu de ceva timp cu familia Băsescu. Acum o săptămână, m-a sunat preşedintele să mă întrebe dacă am program pe 1 septembrie. I-am zis că am ceva, pe zi, la Alba Iulia, dar că seara sunt liber. Aşa că o să cânt la nunta fiicei domniei sale, la Palatul Snagov. Sper că toată lumea se va simţi bine”, a declarat artistul.

El a mai mărturisit că nu a discutat încă despre partea financiară. „Nu am vorbit despre onorariu..Sper că nu vom pleca neremuneraţi şi că o veni acolo cineva la noi să ne întrebe de sănătate…”, a mai spus artistul.

Cristiana Dorin, cântăreaţa care l-a încântat pe Traian Băsescu cu melodiile sale, la Cireşica, a fost invitată să cânte la nunta Elenei Băsescu, însă aceasta a fost nevoită să refuze.

Nunta Elenei Băsescu cu alesul inimii sale, Bogdan Ionescu, va avea loc pe 1 septembrie la Palatul Snagov, într-un cort uriaş. La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 450 de invitaţi. În ceea ce priveşte meniul ales de EBa, acesta nu este unul foarte scump, fiind doar 74 de euro de persoană.

La nunta dintre EBA şi Bogdan Ionescu, cunoscut şi sub numele de Sida, vor fi prezenţi şi doi lunetişti care vor asigura securitatea mirilor şi a nuntaşilor.

Citeşte şi Cum va arăta rochia de mireasă a Elenei Băsescu, creată de un designer român