Traian Băsescu, la terasă cu Elena Udrea după mitingul electoral VIDEO

Traian Băsescu a ieşit duminică, la terasă, la o bere, cu Elena Udrea, Emil Boc şi liderii PMP, după mitingul electoral al Partidului Mişcarea Populară.

28 sept. 2014, 12:40

Traian Băsescu şi liderii PMP au ieşit să petreacă după marşul partidului, care s-a vrut o lansare a Elenei Udrea în cursa pentru Cotroceni, la berăria Pavilion H din zona Parcului Herăstrău din Capitală.  La sosire, Traian Băsescu a fost aplaudat şi s-a fotografiat alături de numeroşi clienţi ai berăriei.

„Traian Băsescu nu a avut când să ne spună cum ar vedea campania. Noi ne-am bucurat de prezenţa dânsului şi faptul că a fost aici cu domnul Boc este un semnal că susţinerea pe care ne-o acordă este totală’, a spus Elena Udrea, după întâlnirea la bere cu şeful statului.

Candidatul PMP la prezidenţiale a arătat că în mod cert Traian Băsescu va veni la lansarea programului său de campanie.

‘Este un program care porneşte de la reformele pe care Traian Băsescu le-a început. Pe de altă parte, este un program politic care poartă amprenta personalităţii mele de om politic, chiar dacă sunt formată în echipa lui Traian Băsescu. Cred că nu are nimeni nicio îndoială că am felul meu propriu de a face politică, de a face lucrurile, chiar şi pentru faptul că sunt femeie’, a mai declarat Elena Udrea.

CITEŞTE ŞI Elena Udrea a ieşit în stradă. Prezidenţiabilul PMP a făcut MARŞ DE PROTEST în loc de lansare

Despre prezenţa lui Băsescu la bere, secretarul executiv al PMP Vasile Gherasim a precizat, pentru Mediafax, că reprezentanţii PMP l-au invitat pe preşedinte la o „cafea”, după marşul organizat duminică de PMP.

„Noi, cei de la PMP, l-am invitat pe preşedinte să bea o cafea cu noi. Suntem cam o sută de militanţi ai partidului veniţi de la marş aici”, a precizat Vasile Gherasim.

PMP a organizat, duminică, un marş, de la Sala Palatului la Piaţa Victoriei, unde Elena Udrea şi alţi lideri PMP şi PNŢCD au susţinut discursuri, susţinând candidatura acesteia la alegerile prezidenţiale.