Traian Băsescu, mesaj pe facebook: „Nicolae Popa, „să mă ierţi” că am cerut să fii adus în ţară!

Fostul președinte Traian Băsescu își cere scuze, în mod ironic, de la Nicolae Popa pentru că a cerut să fie adus în țară.

18 feb. 2019, 06:09
Traian Băsescu, mesaj pe facebook: „Nicolae Popa, „să mă ierţi” că am cerut să fii adus în ţară!

Reacția fostului președinte vine după ce Nicolae Popa a declarat duminică seară, că se bucură de aceste demersuri ale Secției pentru anchetarea magistraților și că și alte persoane ar trebui anchetate, afirmând că „implicarea directă a domnului Traian Băsescu este notorie”.

„Nicolae Popa, „să mă ierţi” că am cerut să fii adus în ţară! Nicolae Popa a ajuns să-şi arate fizicul la televiziunea puşcăriaşului Dan Voiculescu explicând că Preşedintele Băsescu este implicat în aducerea sa din Indonezia ca şi cum ar fi fost o mare vină. Nicolae Popa, ca să nu ai dubii nici tu şi nici susţinătorii tăi, îţi confirm că în 2009 eu am cerut instituţiilor să fii adus în ţară şi m-am implicat la cel mai înalt nivel pentru ca acest lucru să se întâmple. Curentul mediatic susţinut de Antena 3 şi Abrahami, Chireaci şi alte personaje dubioase vorbitoare pe la toate televiziunile, este să-l jelească pe ticălosul care a înşelat peste 300.000 de români amărâţi furându-le banii şi în acelaşi timp să-i acuze mânioşi pe cei care l-au adus în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa şi pentru înfăptuirea justiţiei.

În rest, Domnule Nicolae Popa, s-auzim numai de bine.
PS – Dacă, repet, dacă Laura Codruţa Koveşi a apelat la finanţare de la Sebastian Ghiţă, a greşit.”, a scris Traian Băsescu.