Traian Băsescu, nou atac la adresa liderilor puterii şi opoziţiei: Politicieni de proastă calitate

Traian Băsescu critică întreaga clasă politică pentru mesajele pe care le transmite în exterior, cu doar câteva zile înainte ca România să preia preşedinţia Consiliului Europei. Nici liderii puterii, nici ai opoziţiei nu scapă de observaţiile critice ale fostului preşedinte.

RomaniaTV.net
18 dec. 2018, 07:09
Traian Băsescu, nou atac la adresa liderilor puterii şi opoziţiei: Politicieni de proastă calitate

„Când ţara ajunge pe mâna unor politicieni de proastă calitate…

Unul care se autointitulează a fi lider al opoziţiei şi viitor prim-ministru, face plângere penală şi îl acuză pe premier de ÎNALTĂ TRĂDARE .

Un altul care este lider al alianţei de guvernare, cere să se facă plângere penală împotriva Preşedintelui României şi îl acuză de ÎNALTĂ TRĂDARE.

Să ne imaginăm …

Dacă ne luăm după cei doi politicieni, România va prelua preşedinţia UE cu doi oameni cheie, preşedinte şi premier, acuzaţi de ÎNALTĂ TRĂDARE.

După astfel de declaraţii publice făcute de oameni aflaţi la vârful Statului Român, vă imaginaţi ce mesaje transmit către guvernele lor ambasadorii acreditaţi la Bucureşti ?

Dar cum arată România privită din exterior, vă puteţi imagina ?”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Liviu Dragnea a cerut duminică, la Consiliul Naţional PSD, să se facă o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, care a declarat că România nu este pregătită să preia preşedinţia Consiliului Europei.

La rândul ei, premierul Viorica Dăncilă a fost acuzată de înaltă trădare de Ludovic Orban, preşedintele PNL, pentru divulgare de secrete în chestiunea mutării ambasadei României la Ierusalim, însă procurorii au clasat plângerea.