Traian Băsescu: "Nu aş fi refuzat o dezbatere cu Dăncilă, e mai bună decât imaginea care i s-a făcut. Ceilalţi? Vai mama lor!"

Publicat: Miercuri, 20 Noiembrie 2019 22:17 // Actualizat: Miercuri, 20 Noiembrie 2019 23:06 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu susține că n-ar fi refuzat o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Mai mult, este de părere că este ”mult mai bună decât i s-a lăsat imaginea”.

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune despre Viorica Dăncilă că este ”vârful de calitate politică în PSD” şi este ”mai bună decât a lăsat imaginea”, iar ceilalţi lideri social-democraţi sunt ”vai mama lor”. Băsescu a reafirmat susţinerea sa pentru Klaus Iohannis în al doilea tur al alegerilor şi spune că acesta ar fi trebuit să meargă la o dezbatere cu contracandidata de la PSD.

Traian Băsescu a fost întrebat de Victor Ciutacu dacă i s-ar fi părut umilitor să aibă o dezbatere cu Viorica Dăncilă pentru alegerile prezidențiale. Iată răspunsul fostului președinte: 

”Nu. (n.r nu i s-ar fi părut umilitor) Nu pentru că în primul rând e mai bună decât i s-a lăsat imaginea. E totuși un om care a stat nouă ani la Bruxelles. Surd să fii și tot înveți multe lucruri trecând pe lângă ele. În niciun caz Viorica Dăncilă nu este un adversar care să poată fi umilit spunându-i: ești prea slab ca să mă întâlnesc cu tine. Iar din acest punct de vedere nu este nicio justificare ca această întâlnire să nu se fi produs, având în vedere că îi place sau nu îi place domnului Iohannis, electoratul de la care vrea dânsul voturi duminică a spus că al doilea în competiția prezidențială este Viorica Dăncilă. Deci punct”, a susținut Traian Băsescu în direct la România TV.

”Eu cred că liderii PSD trebuie să se uite la câte procente au făcut la europarlamentare, pentru că a fost tot listă naţională şi să se uite câte procente va face doamna Dăncilă duminică şi pe urmă să fugă repede acasă să se uite  oglindă, să vadă ce au făcut ei, ce a făcut femeia asta. (...) Ce să-i spună lui Dăncilă? «Noi am scos 20 la sută, dar tu, pentru că ai ajuns la 40, te radem!» (...) Acum, se pare că vârful de calitate politică în PSD este Viorica Dăncilă, că ceilalţi sunt vai mama lor. Daţi-mi al doilea lider după Dăncilă!”, a mai spus Băsescu.

Viorică Dăncilă: "Chiar am vrut să mă duc la dezbaterea lui Klaus Iohannis". În ce condiţii l-ar numi pe Iohannis premier

Fostul președinte, Traian Băsescu, a fost întrebat dacă există posibilitatea unei schimbări de ultim moment în ierarhie, pentru alegerile din turul II.

"Personal, nu cred că se mai poate întâmpla ceva, în această finală, dar trebuie avut în vedere că lipsa unei confruntări directe s-ar putea să genereze o creștere a absenteismului. Creșterea absenteismului care o avantajează pe doamna Dăncilă", a declarat Traian Băsescu.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dezbatere electorală Traian Băsescu Viorica Dăncilă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 nov 08:29
Răspunde | Votează email 1 email
Votant
Doamna Dancila este mult peste Iohanis siBarna la un loc!
Curajul de care a dat dovada indeamna multi votanti nehotarati sa mearga la vot,mai mult cei ce am votat cu Barna mergem catre Dancila!
1
EUR
4.8423
RON
13 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H