EXCLUSIV Traian Băsescu nu crede într-o confruntare între Dacian Cioloş şi Diana Şoşoacă la prezidenţiale. „Îl văd preşedinte pe Emil Boc”

Traian Băsescu a oferit un răspuns surprinzător, în direct la România TV, după ce a fost întrebat dacă vede posibilă o confruntare finală între Dacian Cioloş şi Diana Şoşoacă la alegerile prezidenţiale din 2024. Fostul şef al statului a afirmat că îl vede preşedinte pe Emil Boc, chiar dacă liberalii îl "pot ţine deoparte un timp".

14 apr. 2021, 22:36
EXCLUSIV Traian Băsescu nu crede într-o confruntare între Dacian Cioloş şi Diana Şoşoacă la prezidenţiale. „Îl văd preşedinte pe Emil Boc”

Traian Băsescu a fost miercuri seară invitatul special al lui Victor Ciutacu la emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV, unde au dezbătut principalele subiecte care domină scena politică din România. Întrebat dacă ar putea exista o confruntare între actualul europarlamentar Dacian Cioloş şi senatoarea Diana Şoşoacă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din 2024, fostul şef al statului a avansat un scenariu inedit.

„În condiţiile acestei finale, îl văd preşedinte pe Emil Boc”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Fostul preşedinte consideră că Emil Boc „nu este orice primar” care beneficiază de o imagine bună în PNL.

„Emil Boc este în politica mare. Primarul Clujului nu este orice primar. Emil Boc este un om organizat, un logic, un om cu capacitate de a anticipa lucrurile şi este un om care dacă greşeşte, ştie că repare lucrurile, recunoscând că a făcut-o”, a menţionat Traian Băsescu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Traian Băsescu, scenariu-şoc privind criza din coaliţia de guvernare. „Un Guvern PNL – PSD ar fi o soluţie mai solidă decât alianţa cu USR. Deocamdată îi împiedică preşedintele”

Întrebat despre divergenţele pe care Emil Boc le-a avut cu Ludovic Orban şi liderii PNL, Băsescu a afirmat că fostul premier Boc este „unul dintre oamenii politici cu cea mai mare credibilitate”, motiv pentru care nu poate fi ţinut „deoparte”.

„Îl pot ţine deoparte un timp sau până la un moment, dar atunci când românii îşi vor pune problema pe cine vor preşedinte din garnitura de oameni aflaţi la vârf în momentul de faţă, zic că pe primele 10 locuri trebuie să scrie Emil Boc şi pe urmă de la locul 50 să mai cauţi şi pe altcineva.

Dacă veţi încerca să faceţi sondaje, sunt convins că Emil Boc este unul dintre oamenii politici cu cea mai mare credibilitate la nivel naţional. Între timp, mulţi am înţeles dificultăţile crizei. Oamenii ăştia care sunt acum la putere ar trebui să spună bogdaproste şi să-i mulţumească lui Dumnezeu că, spre deosebire de criza din 2009-2010, această criză este o criză în care avem bani. Nu e o criză a băncilor”, a conchis actualul europarlamentar PMP.

Citeşte şi: Traian Băsescu tună şi fulgeră la adresa lui Arafat: Nimeni nu vede ce face omul ăsta! E un miracol! – EXCLUSIV


loading...
Partenerii noștri