Traian Băsescu, răspuns dur pentru un contestatar de pe Facebook, pe tema vaccinării

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, actual europarlamentar, a dat un răspuns tranşant unui comentator de pe pagina sa de Facebook, care -a admonestat pentru că nu abordează tema vaccinării anti-Covid.

25 ian. 2022, 22:56
Traian Băsescu, răspuns dur pentru un contestatar de pe Facebook, pe tema vaccinării

Traian Băsescu a postat săptămâna trecută, pe pagina sa de Facebook, un material video cu discursul pe care l-a susţinut în Parlamentul European pe tema revoltei din Kazahstan. Postarea a atras peste o mie de comentarii, dar nu toate au avut legătură cu subiectul discursului, astfel că fostul preşedinte a răspuns destul de dur unora dintre comentatori.

Unul dintre aceştia l-a „certat” pe Băsescu pentru faptul că ia poziţie pe teme de politică externă, dar nu abordează problema vaccinării din România.

„Pe tema vaccinului nimic? Unde este patriotismul ? Lasă problemele de afară în pace no să schimbi nimic , dar la noi in ţară dacă îţi dai interesul şi pui umărul la treabă poţi să aduci o schimbare in bine! Uită-te lu unguri şi nu-mi plac deloc dar toţi oamenii de la conducere sunt patrioţi şi au coloană !”, a sris un comentator (textul este reprodus exact).

Postarea sa a stârnit atât de multe reacţii şi comentarii negative, dar şi pozitive, încât că europarlamentarul a intervenit.

„Stiti ceva? Eu m-am vaccinat cu toate cele trei doze pentru ca asa am vrut Dumneavoastra nu v-ati vaccinat pentru ca asa vreti dumneavoastra.Cred ca fiecare trebuie sa decida pentru el.Si atunci de ce imi ceri sa am o pozitie publica intr-o decizie personala a fiecaruia, in timp ce eu am decis sa nu va spun ce este bine pentru dumneavoastra ci m-am limitat la a face ce cred ca este bine pentru mine?Desigur, fiecare ne asumam consecintele propriilor decizii”, a scris europarlamentarul Traian Băsescu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Mihai Tudose, despre criza energetică şi posibila ieşire de la guvernare a PSD: „Noi nu am intrat la guvernare ca să salvăm PNL, ci ca să salvăm România din criza sanitară, energetică şi politică”