Traian Băsescu, răspuns savuros când a fost întrebat dacă şi-a înşelat soţia: „În fiecare port în care ajungeam, prima dată mă duceam la bibliotecă” VIDEO

Maria Băsescu s-a căsătorit cu fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, în 1975 şi au împreună două fete, pe Ioana şi Elena. Fosta prima doamnă a fost mereu o prezenţă discretă şi apreciată pentru eleganţa sa.

02 feb. 2023, 14:28
Traian Băsescu, răspuns savuros când a fost întrebat dacă şi-a înşelat soţia: „În fiecare port în care ajungeam, prima dată mă duceam la bibliotecă” VIDEO

Pe când era încă preşedintele României, chiar la mijlocul perioadei de 10 ani în care a condus ţara de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu a fost invitatul lui Dan Diaconescu la OTV, în acea perioadă „televiziunea de garsonieră” fiind una dintre cele mai populare de pe piaţa media.

Fostul preşedinte a fost întrebat tranşant de Diaconescu dacă şi-a înşelat vreodată soţia, iar Băsescu a dat un răspuns evaziv, dar plin de subînţeles. Diaconescu a clarificat că întrebarea a fost pusă în contextul în care Traian Băsescu era fost căpitan de vas, în această calitate fiind plecat de lângă familie pentru perioade foarte lungi de timp.

„Traian Băsescu: Haideţi, domnule Diaconescu, ce bărbat vă spune aşa ceva?

Dan Diaconescu: Păi, dumneavoastră aţi fost marinar, mă gândeam că măcar aveaţi o scuză? Cât aţi fost plecat cel mai mult de acasă?

T.B.: Nouă luni.

D.D.: Şi în aceste perioade ce făceaţi?

T.B.: Mergeam la muzee. În toate porturile în care ajungeam mă duceam la muzee şi la biblioteci. Cum ajungeam într-un port, direct la bibliotecă mă duceam.”, a fost dialogul dintre cei doi.

@ade.wts #traianbasescu #adewts #viral #romania #bucuresti #monden #noutati #pentrutine #pentru___tine #5pasidebine #tiktokromania #neiperte #perte #fyp #foryou #fypシ #fy #foryourpage #luxury #manele #adewts #vorbestemoldova #camywts ♬ suono originale – Adewts

Citeşte şi: Carmen Iohannis are un nou hobby. Unde a fost fotografiată soția lui Iohannis: „Ne bucurăm de prezenţa Primei Doamne”