Traian Băsescu, revoltat de situaţia de la Spitalul Foişor. „Este o barbarie. Nu am mai văzut aşa ceva în Europa”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit la România TV despre evacuarea de vineri noapte a pacienţilor de la Spitalul Foişor, pentru transformarea acestuia în unitate Covid.

11 apr. 2021, 22:26
Traian Băsescu, revoltat de situaţia de la Spitalul Foişor. „Este o barbarie. Nu am mai văzut aşa ceva în Europa”

Traian Băsescu s-a declarat consternat de imaginile difuzate de posturile tv de la evacuarea forţată a pacienţilor internaţi la Spitalul Foişor şi a criticat în termeni duri decizia autorităţilor şi punerea ei în practică.

Această scoatere pe timp de noapte a bolnavilor, nu are nicio alta etichetă decat barbarie (…) Cred că lucrul ăsta va rămâne una din petele majore şi pe blazonul lui Iohannis, şi pe blazonul acestui Guvern. Nu au variantă logică, credibilă, pentru a explica barbaria din noaptea de 9 spre 10, dintr-un spital. Nu am văzut aşa ceva în Europa.

Citeşte şi Vlad Voiculescu, înregistrat fără să ştie, înainte de declaraţiile despre situaţia de la Spitalul Foişor: „Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască”

Cred că suntem unici. (…) Este, după părerea mea, incompetenţă şi dispreţ. (…) Este o chestiune care ţine de penal. Nu poţi să batjocoreşti atâţi bolnavi din proastă administrare„, a spus Traian Băsescu, la România TV.

„Eu cred ca medicii de la spitalul Foişor au trăit o dramă. Medicii care i-au operat nu mai pot să urmăreasca evoluţia post operatorie. Ce s-a întâmplat în acea nopate putea fi evitat cu un simplu exercitiu de logică. Şi pe măsura ce dimineaţă ieşeau bolnavii din spital se introduceau în saloane echipamentele. Asta înseamnă incompetenţă dincolo de orice limită”, a mai spus Băsescu, în legătură cu situaţia de la Foişor.

Citeşte şi Vlad Voiculescu în delir. Aruncă peste tot cu acuzaţii, în legătură cu scandalul de la Spitalul Foişor


loading...
Partenerii noștri