Traian Băsescu: România nu prezintă niciun risc de a fi atacată

Publicat: Marţi, 06 Mai 2014 20:02 // Actualizat: Marţi, 06 Mai 2014 20:02 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că pentru România nu există "nicio stare de pericol", în ciuda tensiunilor din Ucraina, şi l-a criticat pe premierul Victor Ponta pentru încălcarea Constituţiei României prin faptul că a discutat în guvern despre siguranţa ţării fără să-l notifice pe şeful statului.

Foto: presidency.ro

"Eu v-am informat public că România nu are nicio stare de pericol şi România nu prezintă niciun risc de a fi atacată", a declarat Traian Băsescu.

"Preşedintele ţării instituie starea de pericol sau de asediu, nu are domnul Ponta nicio atribuţiune. Eu îmi exercit această atribuţiune şi le spun românilor că nu există niciun pericol", a subliniat şeful statului.

Citeşte şi Guvernul a trimis către Preşedinţie analiza MAE, MAI şi MApN privind situaţia din Ucraina

"Articolul 87 din Constituţie spune că preşedintele poate participa la şedinţele Guvernului când se discută despre armată, chestiuni de siguranţă. Azi a încălcat Constituţia întrucât a discutat în Guvern o chestiune despre siguranţa ţării fără să-l  notifice pe preşedintele României. Nu mai avea nevoie de un CSAT dacă eram şi eu acolo. Premierul nu a făcut nicio notificare că pe ordinea de zi se află vreuna din din aceste teme", a mai spus preşedintele Băsescu.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 mai 22:40
...şi l-a criticat pe premierul Victor Ponta pentru încălcarea Constituţiei României prin faptul că a Citește mai departe…

...
06 mai 21:56
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Tiny.Cc/RoML

Esti Captivat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Tiny.Cc/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti beneficia de Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Tiny.Cc/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Alege link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Tiny.Cc/RoML
06 mai 20:18
...
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că pentru...
06 mai 20:17
...din Ucraina, şi l-a criticat pe premierul Victor Ponta pentru încălcarea Constituţiei Citește mai departe… Citeste mai...
1
EUR
4.7798
RON
22 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H