Traian Băsescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: „Voi face peste 30%, vom vedea dacă este suficient”

Traian Băsescu și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Fostul președinte a fost primit în aplauzele susținătorilor săi și susține că va obține peste 30% din voturile bucureștenilor.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 09:38
Traian Băsescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: „Voi face peste 30%, vom vedea dacă este suficient”

Traian Băsescu candidează din partea Partidului Mișcarea Populare, fiind și fondatorul acestuia.

Citește și: Sondaj SOCIOPOL pentru Bucureşti. Gabriela Firea ar câştiga Primăria Capitalei. Traian Băsescu, în creştere

”Mi-am depus candidatura, sper să fie îndeplinite toate condițiile. De acum începe lupta. Sper să obțin mult peste 30%. Vă pot spune că voi face peste 30%, vom vedea dacă asta este suficient.” , a declarat Traian Băsescu după ce și-a depus candidatura la alegerile Primăriei Capitalei.

”Încălzirea și apa caldă, au rămas la stadiul lăsat de mine,știți că am făcut contorizarea în mandatul meu, am modernizat și automatizat 756 puncte tehnice și de atunci se știa că RADETUL va intra în faliment odată cu contorizarea la scara de bloc. Nu s-a făcut nimic. Trebuiau aduse în spatele noilor punctelor termice automatizate, centrale de cvartal cuplate la 1,2,3 puncte termice în funcție de numărul de blocuri. Fondul problemei în București, asta e rezolvabil și se va rezolva la scurt timp după începerea mandatului. Fondul problemei este poluarea” , a declarat fostul președinte.

”Trebuie rezolvată reducând pierderile de energie. O sa vedeți că una din propunerile mele în comisia de mediu a PE si însușită a fost izolarea termică a blocurilor și caselor. Cât timp blocurile pierd 20% din caldură, încălzesc atmosfera. Cei care produc energia asta consuma și eliberează emisii de carbon. Una din soluții, să diminuăm pierderile și așa se va produce mai puțiăa energie pentru încalzire” , susține Traian Băsescu.

”Îmi propun ca în trei ore să ajung la o înțelege în ceea ce privește cazul Constanda. În general abordarea mea, de la trecutele alegeri locale, a fost niciun consiliu să nu fie blocat pe criterii politice, doar pentru că avem noi două-trei voturi de consilieri” , susține fostul președinte al României.