Traian Băsescu şi-a redescoperit ţinta preferată: Jurnaliştii

Pe final de campanie electorală, preşedintele suspendat Traian Băsescu şi-a găsit o nouă ţintă, jurnaliştii. Dacă după votul suspendării din Parlament, Traian Băsescu s-a arătat disponibil să răspundă oricăror întrebări din partea presei, acum atitudinea sa este una ostilă. El i-a luat la rost pe unii moderatori şi i-a jignit pe analişti şi comentatori.

RomaniaTV.net
25 iul. 2012, 11:50
Traian Băsescu şi-a redescoperit ţinta preferată: Jurnaliştii

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a fost vizibil deranjat de mesajul moderatorului unei emisiuni în care era invitat, informează România TV. „Declaraţia mea, aveti o declaraţie a mea? În intro-ul pe care l-aţi făcut aţi spus astăzi că am chemat oamenii să nu meargă la vot. Eu încă nu am făcut o asemenea declaraţie” i-a atras atenţia Traian Băsescu moderatorului.

Disputa a continuat şi mai târziu în emisiune când moderatorul a spus „atunci când aţi susţinut guvernul Boc, mai întâi să mărească TVA şi după aceea aţi spus că a fost inutilă, şi după aţi tăiat şi pensiile”. Preşedintele suspendat l-a contrazis pe moderator.

„Nu cred că ştiţi ce s-a întâmplat, nu mă aşteptam la TVR să nu ştiţi că nu s-au tăiat pesiile. Ar fi bine dacă aţi fi pregătit când vă întâlniţi cu preşedintele României”, l-a mustrat Traian Băsescu pe jurnalistul din faţa sa. Nu a fost pentru ultima dată, disputa a continuat.

Am înţeles că eu sunt într-o emisiune electorală. Mai aduceţi vreo doi colegi şi spuneţi dumneavoastră ce vreau eu să spun. Dacă m-aţi chemat daţi-mi voie să vorbesc şi după vorbiţi ce vreţi, dar când vorbiţi ca moderator vorbiţi corect”, a mai spus Traian Băsescu în emisiune.

Comentarii au existat şi la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu. „Cristian Tudor Popescu, ca ziarist al mineriadei, mare susţinător al mineriadei din 13-15 iunie 1990, poate să îi întrebe pe români dacă îl aleg preşedinte. De ce nu vrea să participe la alegeri. El îmi reproşa de ce fac lucrul ăsta” a mai spus Traian Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu jigneşte, din nou, un jurnalist