Traian Băsescu: Şi eu primesc zilnic ameninţări, dar nu fac caz de asta

Traian Băsescu a dezvăluit la România TV că primeşte zilnic mesaje şi telefoane de ameninţare, dar că nu le dă atât de mare importanţă cum li s-a dat celor primite, potrivit lui Liviu Dragnea, de Sevil Shhaideh, prima nominalizare a PSD şi ALDE pentru funcţia de prim ministru, şi de familia acesteia.

RomaniaTV.net
28 dec. 2016, 19:55
Traian Băsescu: Şi eu primesc zilnic ameninţări, dar nu fac caz de asta

Traian Băsescu a povestit că a primit de-a lungul timpului numeroase telefoane de ameninţare, dar că şi acestea fac parte din viaţa omului politic din România.

„Vă pun la dispoziţie telefonul meu mobil, cu înregistrări, să vedeţi ameninţări zilnice. Că o să ajungi în mormânt, că… Dar nu am făcut niciodată caz de asta. Asta e viaţa. Nu mă impresionează astfel de poveşti cu ameninţări. La un moment dat sesizam instituţiile, primeam răspunsuri, erau identificaţi cei are sunau, unii enervaţi, alţii că atât îi ducea capul.. Asta e viaţa omului politic în Ro. Bine că nu avem pistoale la brâu, să tragem pe stradă, ca în America”, a spus Traian Băsescu.

Sevil Shhaideh l-a anunţat pe Liviu Dragnea că nu mai vrea să fie propusă de coaliţia pentru guvernare PSD – ALDE pentru funcţia de prim ministru după ce, la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că respinge propunerea, a primit, atât ea, cât şi membrii familiei sale, mai multe mesaje de ameninţare, inclusiv cu moartea.