Traian şi Maria Băsescu şi-au vizitat din nou nepoata la spital. Vezi ce spun despre numele fetiţei

Traian Băsescu şi soţia lui, Maria, au mers, luni, la Spitalul Universitar pentru a-şi vizita fiica, Elena Băsescu, şi nepoţica, informează România TV.

02 sept. 2013, 09:34
Traian şi Maria Băsescu şi-au vizitat din nou nepoata la spital. Vezi ce spun despre numele fetiţei

Iniţial, la Spitalul Universitar a ajuns Maria Băsescu care ţinea în braţe un buchet de trandafiri roşii, cel mai probabil pentru fiica sa, Elena. La doar câteva minute, a ajuns şi preşedintele Traian Băsescu care a fost întâmpinat de finul său, Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar.

La plecarea de la Spitalul Universitar, Maria Băsescu a spus despre nepoţica sa că „este mai mică cu 100 de grame, dar mănâncă, e bine”. De asemenea, soţia lui Traian Băsescu a precizat că şi „Elena e bine, s-a dat jos din pat”.

În ceea ce priveşte numele micuţei, Maria Băsescu a spus că „Raisa” nu se află pe listă, dar că un nume îl va alege Elena şi unul Bogdan.

„Mănâncă, suge la piept şi nu mai spun ce face în scutece”, a spus preşedintele, la ieşirea din spital, unde a stat câteva minute. Cât priveşte numele pe care-l va avea prima sa nepoată, Băsescu a spus că nu vrea să se bage şi că îi lasă pe fiica sa şi soţul acesteia să decidă.

„Nici nu vreau să mă bag. Copiii să facă ce vor cu copiii lor”, a afirmat şeful statului.

Elena Băsescu a adus pe lume o fetiţă la Spitalul Universitar din Capitală. Fiica preşedintelui a născut prin cezariană un bebeluş de 2,7 kilograme. Atât Elena Băsescu, cât şi fetiţa sunt perfect sănătoase, chiar dacă Elena a născut cu trei săptămâni mai devreme faţă de termenul stabilit de medici.

Duminică, la câteva ore după ce a născut, Elena Băsescu a fost vizitată de părinţii ei, Maria şi Traian Băsescu, şi de sora ei, Ioana.