Traian Băsescu vrea să fie bunic VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu vrea să fie bunic! Asta le-a spus românilor din Chicago, cu care s-a întâlnit la Arhiepiscoia Ortodoxă Română, înainte de a participa la Summitul NATO.

RomaniaTV.net
20 mai 2012, 07:02
Traian Băsescu vrea să fie bunic VIDEO

Traian Băsescu le-a mărturist românilor din Chicago că îşi doreşte foarte mult ca fiicele lui să îi dăruiască nepoţi şi a privit cu mare admiraţie copiii aflaţi la slujba oficiată de preoţi români la biserica ce poartă hramul Sfinţilor Mihai şi Gavril.

După slujbă, preşedintele a mai zăbovit cu românii din Chicago preţ de o jumătate de oră, timp în care a făcut mai multe fotografii. El a fost foarte atent ca pozele să iasă bine. Băsescu s-a fotografiat şi cu mai mulţi copii, între care doi bebeluşi care în timpul slujbei şi-au făcut simţită prezenţa prin scâncete şi o fetiţă căreia a avut grijă să-i aranjeze căciuliţa înainte de a face fotografia. „Am avut fete, dar aştept şi eu un nepoţel. Când îi văd pe ăştia mici, tânjesc mai mult după nepoţei, decât îmi aduc aminte de fete”, le-a spus preşedintele celor prezenţi.